Lydens Hus åbner i København for lydiværksættere

Vækstfabrikkerne, som huser iværksættere af forskellig karakter i en slags kontorfællesskaber med indbygget rådgivning, udvider i København.
De åbner Lydens Hus, som kombinerer kreative musikiværksættere med højteknologiske lydvirksomheder. De er efter sigende de første i verden, der laver denne kombi.
Lydens Hus åbnes fredag den 10.10. i København. Det sker i samarbejde med Gramex, der bor i samme ejendom på Gl. Kongevej.

Vækstfabrikkerne er egentlig et initiativ, der udspringer af Region Sjælland, men nu udvider det med Lydens Hus i København. Ifølge vækstfabrikkerne selv bliver Lydens Hus de første nogensinde til at samle kunstnere, kreative og højteknologiske iværksættere inden for lydbranchen under ét tag i et professionelt udviklings- og kontormiljø.

Ifølge mine kilder bliver der også i dette hus mulighed for at booke mødelokaler og flyverpladser, hvis man er tilknyttet de andre Vækstfabrikker.
Det dr rigtig godt for de iværksættere, der kommer fra provinsen og har brug for lokaler i storbyen, vel at mærke hvis man er tilknyttet Vækstfabrikkerne.
Lyd kan blive et område. der markerer Danmark , skrev Berlingske forleden.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.