LinkedIn for viderekommende – på tirsdag

Kursus i  Linked In for viderekommendeVi nærmer os en million danske deltagere på LinkedIn. I dag er der ca 900.000, og da der kommer gennemsnitligt 15.000 flere på hver måned, skulle millionen statistisk blive rundet i marts 2013.

LinkedIn har det også rigtig godt på børsen, i modsætning til facebook, og efter min mening skyldes det blandt andet, at LinkedIn har forbedret deres tjeneste væsentligt med fx målrettede artikler, jobsøgningsfunktioner som samarbejdet med  for eksempel Jobchangenotifier, som giver mig en email, hver gang en af mine LinkedIn connections skifter arbejde.

De mange funktioner, som LinkedIn tilbyder, bliver bare overhovedet ikke brugt af danskerne. Der er for eksempel ikke mange danske virksomheder, der udnytter muligheden for at lave virksomhedsopdateringer, produktbeskrivelser og videopræsentationer, alene fordi de ikke er klar over, at man kan lave en virksomhedsprofil!

Til gengæld er der mange, der har fundt ud af, at man kan tilmelde sig eller selv oprette grupper – der er over 6000 danske grupper på LinkedIn – men aktiviteten i de fleste lader megt tilbage at ønske – hvorfor sker der ikke noget i grupperne? Jeg tror mange stadig er uvidende om, hvordan det hele fungerer.

Derfor holder jeg kursus på tirsdag i København i LinkedIn for viderekommende.

Det sker på La Oficina på Frederiksberg, og det er helt forryugende sommerskolebilligt:
685.- kroner.
De er hurtigt tjent ind igen, hvis du bare følger fire-fem af de råd, jeg kommer med.
Tilmeld dig hurtigt her.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.