Inflation i SMSnyheder – sortér venligst bedre

I nat klokken 0.27 bimlede min mobiltelefon, som jeg har liggende ved siden af mit hovedgærde.

SMSsen meddelelte følgende:  “Simon Poulsen: Tyskland er det bedste hold”, og så et link til en fodboldhistorie fra den pågældende avis, som jeg abonnerer på nyheder fra.
Det var flere timer siden, fodboldkampen mellem Danmark og Tyskland var overstået. Vi tabte, ærgerligt. Og allerede da kom der SMS’ser i rigeligt mål med resultatet.

Det virker ærlig talt lidt overdrevet, at man klokken halv et om natten sender en SMSer med den type non-nyhed. SMSnyheder, som udsendes om natten, skal have et anderledes schwung over sig, ellers skaber de mere irritation end nytte. Nogle af de SMSser, der kommer fra nyhedsmedier, kunne godt trænge til en yderligere vejning, inden udsendelsen. Det er ikke alt, der skal ud med “klokker” og slet ikke om natten.
Klokken 0.47 kom den næste: “Egyptens militærråd overtager lovgivningen”.
Det er til gengæld i mine øjne OK.

Men da havde jeg slået lyden på min mobiltelefon fra……

 

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.