Oh, at holde en nytrykt bog i hånden…

abelonemed50bogen1

Hvis flere kendte den følelse, der gennemstrømmer en, når man står med en nytrykt bog i hånden, snuser til tryksværten  og bladrer i den for første gang, OG selv er forfatter til den, så ville flere skrive bøger !

Fragtmanden har lige været her og sat to kasser bøger af til mig med “50+ og nystartet”. Det er flere dage tidligere end jeg ventede den, og jeg skal have champagne i aften med min familie.

Desværre kan jeg i dag kun glæde mig med jer, læsere, ad denne fattige blog-kanal, men kom og glæd jer med mig den 31.marts.

Abelone Glahn

4 kommentarer til “Oh, at holde en nytrykt bog i hånden…

 • Der er kun en ting at sige – Tillykke – håber Champagnen smagte!

 • Dét gjorde den :-), tak !

 • Stort tilykke
  Jo, jeg kender følelsen, som bare er såååå særlig og hvor har du ret … siden jeg skrev bogen har jeg ikke flyttet mig fra tastaturet …skrev inspirationsklummen Ta’ en god dag i mange år og er nu i gang med min nummer to bog.

  Tillykke Tillykke – Nyd Champagnen

  Mette Weber
  Global Kommunikation – KulturTræning

 • lilian Cadan Glahn
  15 årsiden

  Så har jeg “rå-slugt” bogen,som vi var heldige at få før tid.
  Jeg ville lige kigge i den og så blev jeg så opslugt, at jeg glemte at jeg sad i nattøj og bare tæer.
  Jeg som hverken har været eller skal være “selvstændig”,optages især af de forskellige historier hvor de/du kommer rundt om helheden i deres liv,ikke bare forretningen.Det er spændende som kvinde ,at læse,trods manglende ligeløn mm,hvordan kvinder iløbet af et halvt århundrede ,har formået osse at gøre sig gældende som selvstændigt erhversdrivende selv i moden alder.Det undrer mig nu ikke,da kvinder har mange iboende kompetencer, der netop kan udnyttes som iværsættere; mod ,empati multitaskeri, forandringsvant,m.m. Måske er jeg som kvinde 60+ ,for partisk og feministisk ,men jeg læser osse en stor forskel i bevæggrundene for ,at starte på en frisk, ” i mande og kvinde historierne. Interesseant!
  Jeg vil sige til alle ; læs bogen og bliv glad. Den er iøvrigt osse uhyre velskrevet-derfor let at læse selv i nattøj med morgenkaffe.

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.