At “gå på arbejde” har fået ny betydning

Først troede jeg, det var en joke, men det er det ikke!
Hvis du går på arbejde med en hastighed af  1,6 km i timen forbrænder du 100-130 kalorier, svarende til 40 pund, cirka 19 kilo på et år.

Du skal med andre ord ikke gå TIL arbejdet, du skal gå PÅ arbejdet:

Simpelthen installere et løbebånd under dit arbejdsbord.
Det gør Anders Saugstrup (som har programmeret denne blog for mig), og som arbejder mange timer ved sit skrivebord. Se hans video, og se også alle de andre ting, han har omkring sin computer.
Han har skrevet en hel vejledning og tips til indkøb, ligesom han også stiller det altafgørende spørgsmål: Hvad skal barnet hedde: et gangbord, et kilometerdesk, eller en trædemøllebord, som de allerede kalder det i USA?

Trædemølleindustri
Det er blevet en hel industri at have en Trædemølle på arbejdspladsen. I USA – selvfølgelig – er der udviklet særlige skriveborde, man står ved, nåhr, nej, går ved. Komisk, men enkelt, virkningsfuldt!
Jeg tænker bare på, hvordan man står på løbebåndet, når man bliver træt og stopper det. Er det så det bedste underlag, eller skal man til at fjerne båndet for at stå ordentligt. og hvordan sætter man en stol ind, hvis man hellere vil sidde i en periode?
Mange indvendinger kan sikkert opfindes, men det er sgu da godt tænkt –
“Vi går på arbejde” , Ja selvfølgelig!

Hvis man kan lave en kampagne, der hedder “Vi cykler til arbejde”, kan man vel også lave en, der hedder “Vi går på arbejde”.

Abelone Glahn

4 kommentarer til “At “gå på arbejde” har fået ny betydning

  • Det er jo en sjov blanding af don’t tell it, show it! Vi ser det, men ser det alligevel ikke. Så op på båndet makker, sæt kameraet på stativ, og lad os se den glade vandringsmand

  • Ja @ Thomas, jeg vil også gerne se det “in function”…ved fra egen krop (suk) at det ikke er godt for formen at være selvstændig med hjemmekontor 😉

  • Det var godt nok interessant!

  • Jeg videresender straks til inspiration og opmuntring for alle de, der er trætte af at skulle vælge mellem ENTEN motion ELLER arbejde.
    Æstetikere og “hulebyggere” må så selv tilføje alt andet end den rene funktionalitet, som Anders’ arbejdsplads er et sublimt eksempel på. Tak for at du har inviteret os hjem!

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.